Новини

Полагане на замазки и изолации

Полагане на замазки и изолации

Все по-често нашите клиенти ни търсят за извършване на услугата полагане на замазки, изравняване нива на подове и цялостна топлоизолация. Това ни мотивира да включим в нашия списък с предлагани дейности и следните услуги

- Полагане на замазка

- Изравняване нива на подове

- Топлоизолация

Разполагаме с достатъчна и качествена техника за да извършим успешно и най-претенциозните проекти или деликатни операции. Нашите специалисти имат сериозен опит в сферата на строителните дейности и не се плашат от предизвикателствата, които взискателния клиент ще постави пред нас.

Можем да извършим услугите както с наши материали, така и да ползваме закупени и одобрени от вас. Щи ви дадем компетентен съвет и становище, ако нещо в избраните материали би довело до негативни резултати.

Дългогодишния ни опит и качествена техника ни позволяват да ви предложим високо качество на най-ниските цени за София и региона.

Съзнаваме, че тези услуги изискват подготовка, както и последващи дейности, които клиента би бил затруднен да извърши сам. Затова ние ще ви предложим нашите ПАКЕТНИ УСЛУГИ, които включват в себе си къртене, почистване на обекта и събирането и извозването на строителния отпадък.

За вас остава само да се насладите на постигнатия резултат. Не се колебайте, а ни позвънете още сега!

Телефон  +359 899 145 655


Професионално къртене, чистене, извозване

Безплатен оглед и консултация, качествена услуга, ниски цени.