Новини

Как да направим бюджетната ни кухня ефектна

Как да направим бюджетната ни кухня ефектна

Красивата кухня не е непременно скъпа. Впечатляващ интериор в тази жизненоважна област може да бъде направен без извити фасади, червен дъб и карарски мрамор. Нашите идеи и фото галерия ще помогнат на онези, които са готови за малък козметичен ремонт в кухнята и ще направят смели, понякога екстравагантни решения заради очевидния уау ефект. И какво трябва да направя?

Забравете едноцветния финиш на вашите мебели
Както знаете, основната цена на кухненските мебели се състои от цената на фасадите. Най-бюджетният материал е ПДЧ, покрити с фолио. Уви, тези врати са обречени да бъдат прости, равни и правоъгълни. Но това не означава скучно! Фолиото може да бъде в различни цветове, матирано и лъскаво, кухненските фасади могат надеждно да имитират естествената текстура на дървото.

СЪВЕТ:
Комбинирайте няколко вида покрития в една гарнитура и вашата кухня ще изглежда като за милион!

Обикновени мебели - ярки цветове
Яркият цвят е гаранция за оригиналност. И в това отношение може би е по-добре да изберете не обичайното оранжево или зелено за кухнята, но например освежаващо синьо. Ярките монохромни фасади "работят" за Вас. Изберете доминиращ основен цвят, както и цветови акцент на видно място в интериора. Синият цвят намалява апетита, така че е идеален за тези, които нямат нищо против да следват фигурата.

СЪВЕТ:
Изберете цветна плочка с интересен зеленчуков или геометричен декор за ярка монохромна кухня, след това тя ще изглежда още по-елегантна и по-просторна.

За да реализирате тази своя идея е необходимо преди мечтания ремонт да планирате всички предшестващи дейности по неизбежното изкъртване на стена или демонтаж на стари уреди и шкафове! Не се колебайте да ни потърсите за безплатен оглед, професионална консултация и оферта! Ние от ГалиПерфекто сме тук, за да направим услугата кърти чисти извозва, като оставим за Вас единствено удоволствието от Вашия нов проект!

Професионално къртене, чистене, извозване

Безплатен оглед и консултация, качествена услуга, ниски цени.