Кърти

Баня


Нашите специалисти ще извършат безплатен огледи ще Ви дадат компетентно становище. Ще демонтират внимателно остарялата санитарна техника и ще я изнесат от обекта! След това ще изкъртят професионално стария фаянс и теракота, мозайката, както и ще демонтират предвидена за събаряне стена. При необходимост ще направим отвор в стена за нова врата!

Това не е лесна или нискоквалифицирана работа - изискват се познания за водопроводната и електрическата инсталации на обекта. Извършването на тези подготвителни дейности са стандарт за нашата услуга къртене на баня!

Бъдете сигурни, че след дейностите по демонтаж и къртене ще извършим събиране и опаковане на натрупания строителен отпадък и боклук. Ще го изнесем и натоварим, като организираме неговото извозване до лицензирано сметище.

Не се колебайте да ни потърсите за безплатен оглед и извършване на професионалната услуга! Ще останете очаровани от коректно отношение и ниски цени!


Услуги

  • Къртене на плочки
  • Къртене на замазка
  • Демонтаж на санитария

Услуги

УслугаЦена

Къртене, разбиване на фаянс и теракот

3.50 лв/м2

Къртене, разбиване на фаянс с мазилка

4.50 лв/м2

Къртене, разбиване на замазка с дебелина до 5 см

4.10 лв/м2

Къртене, разбиване на замазка с дебелина над 5 см

3.30 лв/м2

Къртене, разбиване на мозайка

3.40 лв/м2

Къртене, разбиване на мазилка

3.40 лв/м2

 

Един от най - желаните и предизвикателни ремонти във Вашето жилище или офис - ремонт на банята! Затова предлагаме на своите клиенти комплексната услуга къртене на баня.

Заявете Вашата оферта

Изпратете ни заявка за оферта като използвате формата долу.Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Професионално къртене, чистене, извозване

Безплатен оглед и консултация, качествена услуга, ниски цени.